Amigo lille lukket trailer

 Tempo 100 godkendt

Nu kan du hos Trailerklubben leje den smarte Amigo-trailer fra Mustang, som giver dig en helt ny og fleksibel løsning på pladsmangel i mindre såvel som større biler. Med minAmigo for du en superlet og rummelig lukket trailer, hvor du kan placere al ekstra bagage, som ikke kan være i bilen.

Ekstra bagageplads:
Med Amigo får du 2145 liter ekstra regulært bagagerum, så du har plads til alle taske, telte, barnevogne m.m. når du skal på tur. Med en totalvægt på max. 350 kg. for du en trailer, som kan spændes efter selv de mindste biler. Trods den lave totalvægt får du stadig en hobbytrailer med en lasteevne på hele 220 kg., hvilket er mere end de flestes behov.

Er man gangbesværet,

kan det være rart at få sin el-scooter med på tur. Det giver dejlig livskvalitet at kunne følge med familien på små udflugter og en tur i sommerhuset uden at føle man er til besvær. 
Men det vil hverken en lille bil eller en stationcar kunne klare. Det kan AMIGO derimod. Før el-scooteren op ad læsserampen (ekstraudstyr), og et øjeblik efter står el-scooteren godt og trygt i din AMIGO. Nemmere kan det ikke gøres. Husk blot, at du ikke skal sidde på el-scooteren, hverken når du kører den ”ombord” – eller under bilkørslen! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 10:13
SønderJyske trailer1 har modtaget 2
20.07 | 08:48
Trailer udlejning har modtaget 25
07.05 | 18:10
Trailer nr 1 / bogie har modtaget 1
12.04 | 20:27
Trailer nr 8 /pres. har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE